ISUZU-FORHANDLER OG ERFARENT ISUZU-VÆRKSTED

Speciale i firehjulstrækkere

Mere end 50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

Professionel Isuzu forhandler og Isuzu service

Leder du efter en Isuzu-forhandler? Hos Sjelle Autoværksted A/S forhandler vi nye og brugte Isuzu-biler. Derudover foretager vi Isuzu service og reparerer vi bilerne på vores erfarne værksted. Vi har kunder i hele Danmark, der bruger os som deres foretrukne Isuzu-forhandler.

Pålidelige biler hos din Isuzu-forhandler

ISUZU Motors blev grundlagt i 1922 og er dermed Japans ældste producent af varebiler. Bilfabrikken er samtidig blevet en af verdens største producenter af erhvervskøretøjer.

Fabrikkens mange års dedikation til at producere pålidelige arbejdskøretøjer, der matcher de skiftende globale standarder, har også ført til, at de står bag den mest prisvindende pickup.

​Gennem sin kompromisløse tilgang til tingene har ISUZU formået at gøre sit brand verdensomspændende, og de pålidelige, økonomiske og miljøvenlige varebiler distribueres nu i 100 lande – deriblandt i Danmark, hvor vi er Isuzu-forhandler.

Vi forhandler Isuzu d-max

Vi forhandler blandt andet den populære Isuzu D-Max. Vi forhandler den i tre varianter Single cap, Crew Cap og Max Extended. Isuzu d-max bliver betegnet som Danmarks bedste pick up, og dens rummelighed og sikkerhed gør, at den egner sig godt både som arbejdskøretøj, men også som personbil.

Vi har stor erfaring med Isuzu service

Vi er 10 dygtige og erfarne folk, som er parate til at servicere Isuzu-biler og modeller på vores Isuzu-værksted. De har naturligvis de nyeste uddannelser, kurser og beviser. Vi bestræber os med andre ord på at yde en optimal service som Isuzu-forhandler.

Kontakt os gerne for at høre mere om Isuzu-biler

Har du nogle spørgsmål til din nye Isuzu D-Max eller Isuzu service, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores værksted er altid klar til at servicere og reparere din bil, og vi er også klar til at vise nye og gamle Isuzu-biler.

Vi tager gerne en snak om priser eller Isuzu service, ligesom vi gerne laver et uforpligtende tilbud på din nye Isuzu d-max.

Du kan ringe til din Isuzu-forhandler på telefon 86 95 42 55 eller 22 19 21 19 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail info@sjelleauto.dk.

Den mest prisvindende pickup

Isuzu D-Max vinder Pick-Up of the Year andet år i træk

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale