​ISUZU-FORHANDLER OG ERFARENT ISUZU-VÆRKSTED

Speciale i firehjulstrækkere

50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

Leder du efter en Isuzu-forhandler? Hos Sjelle Autoværksted A/S forhandler vi nye og brugte Isuzu-biler. Derudover servicerer og reparerer vi bilerne på vores erfarne Isuzu-værksted. Vi har kunder i hele Danmark, der bruger os som deres foretrukne Isuzu-forhandler.

​Pålidelige biler hos din Isuzu-forhandler

​ISUZU Motors blev grundlagt i 1922 og er dermed Japans ældste producent af varebiler. Bilfabrikken er samtidig blevet en af verdens største producenter af erhvervskøretøjer.

Fabrikkens mange års dedikation til at producere pålidelige arbejdskøretøjer, der matcher de skiftende globale standarder, har også ført til, at de står bag den mest prisvindende pickup.

​Gennem sin kompromisløse tilgang til tingene har ISUZU formået at gøre sit brand verdensomspændende, og de pålidelige, økonomiske og miljøvenlige varebiler distribueres nu i 100 lande – deriblandt i Danmark, hvor vi er Isuzu-forhandler.

Vi er 10 dygtige og erfarne folk, som er parate til at servicere Isuzu-biler og modeller på vores Isuzu-værksted. De har naturligvis de nyeste uddannelser, kurser og beviser. Vi bestræber os med andre ord på at yde en optimale service som Isuzu-forhandler.

​Kontakt os gerne for at høre mere om Isuzu-biler

​Vores -værksted er altid klar til at servicere og reparere din bil, og vi er også klar til at vise nye og gamle Isuzu-biler. Vi tager gerne en snak om priser, ligesom vi gerne laver et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til din Isuzu-forhandler på telefon 86 95 42 55 eller 22 19 21 19 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail info@sjelleauto.dk.

Vi forhandler blandt andet også

Den mest prisvindende pickup

Isuzu D-Max vinder Pick-Up of the Year andet år i træk

ISUZU D-MAX SINGLE CAB

Priser fra 196.990 DKR eks. moms

ISUZU D-MAX CREW CAB

Priser fra 204.579 DKR eks. moms

ISUZU D-MAX EXTENDED

Priser fra 153.059 DKR eks. moms

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale