RANGE ROVER SPORT, RANGE ROVER VELARS OG RANGE ROVER EVOQUE

Speciale i firehjulstrækkere

Mere end 50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

Overvejer du at købe en Range Rover Evoque – eller måske en Range Rover Sport eller en Range Rover Velars? Hos Sjelle Autoværksted A/S er vi autoriseret Land Rover-forhandler, og vi tilbyder både nye og brugte biler til kunder i hele Danmark. 

Vi er også autoriseret Land Rover-værksted.

Range Rover Evoque er luksus, komfort og rå motorkraft

Offroad-kørsel er sikkert og præcist med Range Rovers firehjulstræk (AWD). En række nøje udviklede teknologier opretholder det optimale vejgreb og sikrer fremdrift under alle vejforhold.

Det nye interiør er designet og fremstillet til at give en førsteklasses komfort. Der er anvendt udsøgte materialer som f.eks. Semi-Aniline-læder over det hele. Sæderne er bredere, og den nye, enkle konsol er intuitivt designet, så den er brugervenlig.

​Vores pris for en Range Rover Evoque begynder ved 567.880 kroner. Her vil du opleve luksus, komfort og rå motorkraft, som er kombineret i en bil i den absolutte særklasse.

Få mere at vide om Range Rover Sport og Range Rover Velars

Du kan også vælge enten Range Rover Sport eller Range Rover Velars, hvis du vil have endnu mere luksus, komfort og rå motorkraft. Kontakt os gerne for at høre mere om nye og brugte offroadere, som vi har til salg. Vi fortæller også gerne mere om vores priser, modeller og udstyr.

Du kan ringe til os på telefon 86 95 42 55 for at høre om vores priser, modeller og udstyr, eller du kan skrive til os på e-mail info@sjelleauto.dk.

Tag på eventyr med Range Rover

Storbritanniens største bilproducent​.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale