LAND ROVER DISCOVERY SPORT OG LAND ROVER DEFENDER TIL SALG


Speciale i firehjulstrækkere

Mere end 50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

Drømmer du om en Land Rover Discovery Sport eller en Land Rover Defender? Hos Sjelle Autoværksted A/S er vi autoriseret Land Rover-værksted. Vi forhandler nye og brugte biler, og vi har kunder i hele Danmark.

Land Rover Defender står for 70 års innovation og udvikling

En af verdens mest ikoniske bilmærker er Land Rover. Det er Storbritanniens største bilproducent, og det er samtidig verdens førende producent af premium all-wheel-køretøjer.

Virksomheden beskæftiger næsten 38.000 mennesker globalt. Dertil kommer omkring 275.000 mennesker gennem forhandlere, leverandører og lokale virksomheder. Produktion er stadig centreret i Storbritannien, med der er også fabrikker i Kina, Brasilien og Indien.

Bilmærket står også bag den førende luksus-sport sedan Marques, og i 2020 kommer den nye Land Rover Defender i handlen. Den repræsenterer 70 års innovation og udvikling, ligesom den hylder køretøjets ry for robusthed og pålidelighed.

Kom og få en prøvetur i en Land Rover Discovery Sport

Du kan også vælge Land Rover Discovery Sport eller en af de andre modeller. Vi fortæller gerne mere om vores luksuøse og robuste firehjulstrækkere, som vi har til salg. Du er meget velkommen til at få en prøvetur.

Vi har mere end 50 års erfaring med bilmærket, og vi har altid fokus på høj kvalitet og gedigen service. Du kan ringe på telefon 86 95 42 55 for at få meget mere at vide om vores nye og brugte bilmodeller. Du kan også skrive til os på e-mail info@sjelleauto.dk.

Tag på eventyr med Land Rover

Storbritanniens største bilproducent​.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale