VI FORHANDLER POLARIS RZR, POLARIS RANGER OG POLARIS SPORTSMAN​

Speciale i firehjulstrækkere

Mere end 50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

Polaris forhandler med modellerne RZR, Ranger og Sportsman​Køb din nye Polaris ATV hos os

Kunne du tænke dig en Polaris RZR, en Polaris Sportsman eller en Polaris Ranger? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sjelle Autoværksted A/S har vi specialiseret os i salg, service og reparation af de populære Polaris-køretøjer på vores værksted i Galten, hvorfra vi hjælper kunder fra hele Danmark.

Polaris er verdens førende producent af UTV’er, og de leverer både maskiner til den danske og den amerikanske hær på grund af de stærke maskiner, den høje driftssikkerhed og den lette vedligeholdelse.

På vores værksted i Galten tilbyder vi selvfølgelig også reparation og service på din Polaris ATV. Vores mekanikere har mange års erfaring i service og reparation på ATV, så du kan trygt overlade din ATV til os, hvis den skal til service eller hvis en skade skal udbedres.

Terrængående og manøvredygtig Polaris RZR

En Polaris ATV-model RZR er en såkaldt UTV-racer. Den kan køre overalt og er i familie med ATV’eren. ATV står for ”all-terrain vehicle”, som er en robust tre- eller firhjulet motorcykeltype. De benyttes til alt fra landbrug og skovbrug til fritid og sport.

De sporty RZR-modeller har en sublim affjedring, som gør kørsel i terræn til en fornøjelse. Polaris On Demand 4-hjulstræk gør vejgrebet supergodt, og køretøjet er samtidig ekstremt manøvredygtigt. Dertil kommer den store frihøjde, den brede sporvidde, de brede dæk og meget mere. En Polaris RZR er velegnet til alle racerglade kvinder såvel som mænd.

Polaris Sportsman ATV med høj driftssikkerhed

En Polaris ATV-model Sportsman, er en ATV med enormt gode køreegenskaber. Den kan klare alle tænkelige opgaver, og der er et stort udvalg af forskellige tilpasningsmuligheder, så den kan tilpasses lige netop dine behov.​

Denne serie af ATV’er er særligt velegnet til anvendelse i forbindelse med blandt andet:​

  • Anlægsarbejde
  • Skovarbejde
  • Landbrug​
  • Redning
  • Boligforeninger
  • Industri​

En Polaris Sportsman er både kraftig, hårdfør og meget let at vedligeholde. Det betyder, at du får en ATV med en stor driftssikkerhed. Samtidig har den en meget stor trækkraft, hvilket giver dig mulighed for at spænde en række forskellige redskaber efter denne ATV-serie.

Polaris Ranger UTV

En Polaris ATV-model Ranger er en UTV i enormt høj kvalitet. Køreegenskaberne er i top, og der er utroligt mange muligheder for specialtilpasset udstyr. Din Polaris Ranger UTV kan enten indregistreres som gods-befordring eller som traktor.

Kontakt din nye Polaris forhandler

Sidder du med nogle spørgsmål til din nye Polaris forhandler? Eller er du i tvivl om, hvilken af de forskellige Polaris-maskiner du bør investere i, eller kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige modeller, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 86 95 42 55 / 22 19 21 19 eller ved at skrive til vores e-mail info@sjelleauto.dk. Vi tager gerne en samtale med dig om mulighederne med en Polaris RZR, Polaris Ranger eller en Polaris Sportsman. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side.​ Vi glæder os, til at hjælpe med at finde din nye Polaris ATV.

Kataloger

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale