Autoservice i hele Danmark​

Speciale i firehjulstrækkere

Mere end 50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

Hos Sjelle Autoværksted har vi i mere end 50 år repareret og lavet autoservice på firehjulstrækkere for vores kunder i hele landet. 

Vi er et autoriseret Land Rover & Range Rover værksted med ekspertise og specialisering inden for alle typer af firehjulstrækkere. Derigennem har vi også stor erfaring inden for for både reparation og autoservice af luksusbiler for både privat- og erhvervskunder.

Alle vores medarbejdere har en oprigtig interessere i markedets nyeste teknologiske udviklinger inden for firehjulstrækkere. Derigennem sikrer vi, at vores kunders biler altid bliver repareret og serviceret i henhold til de nyeste metoder og viden. Du får altså topmoderne autoservice når du sender din bil hen til os.

Erfaring og ekspertise ved enhver service på bil

Vi har stor passion for firehjulstrækkere, herunder især Land Rover & Range Rover. Med så mange års erfaring og ti passionerede medarbejdere er vi på landsplan et af de mest specialiserede værksteder hvad angår reparationer og autoservice på Land Rovere & Range Rovere samt firhjulstrækkere. I den forbindelse kan vi tilbyde at hente og bringe din Land Rover ved autoservice.

I forbindelse med service på bil tilbyder vi naturligvis mulighed for lånebil i forbindelse med reparationer og planlagt autoservice.

Vi er i besiddelse af et stort lager med originale reservedele til både Land Rover & Range Rover samt en lang række andre firehjulstrækkere. Det giver en langt kortere ventetid i forbindelse med reparationer eller ved service af bil, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.​​

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale