Ombygning af 4-hjulstrækker​

Speciale i firehjulstrækkere

Mere end 50 års erfaring

Passion for biler

Ring og bestil en tur

​Med mere end 50 års erfaring og 10 passionerede medarbejdere er Sjelle Autoværksted eksperter i enhver type ombygning af 4-hjulstrækkere. 

Som autoriseret Land Rover værksted har vores værksted optimale betingelser for ombygning af 4-hjulstrækkere i alle kategorier.

Drømmer du om det helt rette design, de bedste komponenter eller klargøring til terrænkørsel kan du altid stole på mekanikerne hos os.

På vores lager er vi besiddelse af et stort antal originale reservedele som vi kan anvende i forbindelse med ombygning af 4-hjulstrækkere. På den måde er du sikret, at din ombygning af en 4-hjulstrækker foregår med markedets bedste komponenter.

Unik bil eller skal du på tur? Vi klarer din ombygning af 4-hjulstrækker

Vores medarbejdere er alle interesserede i markedets nyeste teknologiske udviklinger og viden omkring ombygning af 4-hjulstrækkere. Vi har i mere end 50 år fulgt udviklingen tæt og selv deltaget i arrangementer og konferencer med ombyggede 4-hjulstrækkere.

Derigennem er vi blevet et af de førende værksteder i hele landet, hvad angår at styre den proces en ombygning af 4-hjulstrækker er.

Sjelle Autoværksted har siden firmaets oprindelse i 1970 udført mange spændende opgaver, herunder armerede biler til militærbrug og specialdesignede 4-hjulstrækkere til Dakar Rally. Hvis din 4-hjulstrækker skal en tur ud i ørkenen eller i et offroad terræn kan vi også lave de mest optimale forbedringer.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål så skriv til os her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du står og har brug for en ny bil eller reparation af din nuværende bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

SJELLE AUTOVÆRKSTED A/S

Langelinie 49, 8464 Galten

Telefon: 86 95 42 55

Akut telefon: 22 19 21 19

E-mail: info@sjelleauto.dk 

CVR: 21223476

Åbningstider

Salg
​Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
​Weekend efter aftale

Værksted
​Mandag-torsdag: 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 16.00
Weekend: LUKKET eller efter aftale